1. Bello! Вы на сайте UAbets – сообщества бетторов и любителей азарта. В режиме 24/7 здесь обсуждаются ставки на спорт, покер, тотализатор и казино. Чтобы присоединиться – ознакомьтесь с правилами и зарегистрируйтесь.
    Скрыть объявление

Блоги сообщества

Свежие записи
  • Admin Kava
    Блог: Наживаем вместе с Кавой. Размещено Admin Kava в 03:13.
    Перші матчі турніру в цілому проходили плюс мінус як я очікував, дивимося на наступні.

    Південна Корея - Бахрейн. Корея другий після Японії явний фаоврит турніру, привезли дуже сильний склад з головними зірками - Кім Мін Дже (Баварія), Сон (Тотенхем) і Хван Хі Чхан (Вулвс). Тренує корейців сам Юрген Клінсман. Бахрейн - посередня команда, майже всі люди з місцевого чемпіоната, головна зірка - нападник Абдула Юсуф з чеської Млади. В товарняках без особливих шансів відлились Анголі 0-3 і Австралії 0-2. Лінія з форою -1,75 на Корею не сприяє ставкам на цей матч. Важко сказати яка буде мотивація корейців, якщо будуть грати в економ режимі, то все може закінчитись перемогою в 1-2 голи. Можливо треба подумати в сторону ТМ3 - Корейці не пропускають вже 7 матчів, грають в захисті відповідально, а якщо не пропустять і тут, то і самі можуть не більше 2-3 відгрузити. Але впевненості немає, тому скіп.

    Індонезія - Ірак. Індонезія цікава команда, де є гравці досить пристойного рівня (в основному натуралізовані з Європи з діаспори), наприклад в захисті є Хорді Амат (екс Еспаньйол, Суонсі, Бетіс, Райо Вальєкано, 15 матчів за Іспанію u21) і Санді Уолш (Мехелен, під 200 матчів в вищій лізі Бельгії, був основним в збірних Нідерландів u17 та u19), під цей турнір ще з Вулверхемптона підтягнули ще одного екс гравця u20 Нідерландів Хюбнера. Плюс Паттінама з основи норвезького Вікінга. Ще кілька молодих зі школою Нідерландів є і в пізвахисті і в нападі. Але незважаючи на те, що лиди ніби є, результати у Індонезії жахливі, наприклад у товарняку перед цим турніром грали два рази з Лівією і програли 1-2 і 0-4. Як можна програти 0-4 Лівії, питання дуже цікаве). З цим же Іраком грали в групі відбору на ЧС буквально 2 місяці назад і програли 1-5. Ірак - міцний горішок з купою гравців з Європи, Ірану, С.Аравії. В товарняку тиждень назад всього 0-1 програли Кореї. Думаю, Індонезії тут мало світить, але якихось надто яскравих гравців атаки у Іраку немає, щоб влізати на них з форою -1,5. Мені здається ця фора значною мірою результат того матчу між командами, про який я писав вище (5-1 на користь Іраку). Якби не він, то було би тут -1 або -1,25 на Ірак, так що можливо в Індонезії є якись валуй, але я в таких пасажирів лізти не хочу.

    Малайзія - Йорданія. Досить екзотичні команди, особливо Малайзія, яка фактично повністю сформована з гравців місцевого чемпіонату. Йорданія теж майже всі місцеві, хоча є воротар з С.Аравії і досить непоганий півзахисник Ель-Тамарі з Монпельє. В цілому Йорданія по рейтингу трохи сильніша, та і останню особисту зустріч в 2021 виграли 4-0, тому вихід лінії був з досить явним перекосом в стороні Йорданії (фора -1), але останні результати команд натякають, що особливої різниці в класі тут може не бути і матч може бути досить рівним, тому загруз з -1 до -0,5 виглядає правильним. В плані фори в мене тут ідей немає, а от тотал я би розглянув в сторону ТБ - Малайзія досить весела команда. Хоча це тільки варіант, ставити сюди не дуже хочеться.

    Таїланд - Киргизстан. Команди як то кажуть середнього рівня, більшість гравців з місцевих ліг, є кілька з нормальних чемпіонатів і там і там. Киргизи досить непогано упирались в останніх матчах, наприклад в товарняках 2-1 виграли у В"єтнама і 1-1 з Сірією, а Таїланд відлетів Японії 0-5. На фоні цього бачимо серйозний загруз на киргизів, з -0,75 до -0,25 підняли Таїланд. Проблема в тому, що чемпіонат Таїланд значно сильніший чим у киргизів. Таїланд 8 місце в рейтингу, а Киргизстан - 29. Тому середній рівень у тайців вище. Тому я би вже тут дивився в сторону Таїланд, особливо якщо ще підгрузять киргизів. Від 1,8 Таїланд (0) можна розглянути. На разі без ставок.

    Саудівська Аравія - Оман. В Саудівську Аравію теж не дуже вірять, з -1 фора опустилась до -0,75. На перших ролях в їх чемпіонаті зараз зірки з Європи і Африки, а рівень самих саудитів все ще досить посередній. Інше питання що оманська ліга взагаі всього на 22-му місці в рейтингу азіатських чемпіонатів, а збірна Омана майже повністю складається з гравців місцевих клубів. В товариських матчах виграли у ОАЕ і Китаю, мабуть саме через це публіка повірила в них. Хоча і останні особисті зустрічі були напруженими - 2-1 Оман і два рази по 1-0 Сауди. Все виглядає так що тут буде напружений малорезультативний матч, де Сауди виграють 1-0, 2-0, а можливо і 0-0 засушать. Але тотал теж прогнули з 2,5 до 2,25, так що влізати туди немає сенсу.
  • Admin Kava
    Блог: Наживаем вместе с Кавой. Размещено Admin Kava в 15:00.
    upload_2024-1-12_14-0-33.png

    Сьогодні стартує Кубок Азії 2023, який через жару в Катарі і участь їх збірної в 2023 CONCACAF Gold Cup перенесли на 2024 рік. Більше інформації по турніру в тому числі склади - 2023 AFC Asian Cup - Wikipedia

    Особливість групового етапу цього турніру - величезний розрив у класі між фаворитами (Японія, Іран, Пд. Корея, Австралія) і аутсайдерами типу Індії або Гонг Конгу. Через ми бачимо дуже багато явних фаворитів з великими мінусовими форами. Але треба зрозуміти один нюанс - фаворити знають, що виграє турнір той хто збереже більше сил на вирішальні матчі, а не той хто заб"є більше голів слабким командам в групі. Тепер пробіжимося по матчам перших трьох днів турніру.

    Господарі з Катару приймають Ліван, публіка не особливо вірить в Катар, лінія впала з -2 до -1,5 мабуть в основному на фоні останніх товариських матчів, де Катар програв Йорданії 1-2, а Ліван в цієї самої Йорданії виграв плюс зарубався з С.Аравією 0-1. Тут дійсно можна згодитися, що у Катара немає якихось яскравих гравців з європейських клубів щоб легко бити такі фори, з іншого боку Ліван це взагалі в основному якісь ноунейми з місцевої ліги, а останній матч між собою вони злили Катару 0-5. Може бути що завгодно.

    Австралія-Індія. Індія мабуть одна з найслабших команд цього турніру, не виходить у них з 1,5 мільярда населення найти хоча б 11 що можуть попадати по м"ячу) Хоча певний прогрес є і в минулому році вони навіть виграли пару матчі у команд типу Лівана і Кувейта, але Австралія це трошки інший рівень. Хоча нинішні австралійці теж не мають гравців типу Кехілла, Кьюела або Відуки, там переважно люди з середняків чемпіонату Шотландії і нижчих дивізіонів Англії. Це все ще на дві голови вище того що є у Індії, але чи буде достатньо мотивації щоб бити фору -3? Тут велике питання, а на таких як Індія ставити рука не піднімається.

    Китай-Таджикистан. Ще одні що з 1,5 мільярда не можуть знайти 11 футболістів. Хоча тут ситуація трохи краща, чим в Індії, але все одно збірна Китаю дуже посередня зараз і ми бачимо серйозний прогруз проти них в лінії, кеф на п1 виріс з 1,38 до 1,98. З іншому боку де футбол а де Таджикистан? Так, у них є кілька цікавих гравців з чеміонатів типу Узбекистану, Болгарії і Молдови, але в цілому думаю там пасажири. Так що чисто візуально мені здається, що за кф. в районі 2,0 перемога Китаю може бути валуйною, але останні результати китайців в товарняках лякають - програли Оману і Гонг Конгу. Мабуть сюди краще не лізти.

    Узбекістан-Сірія. Узбеки досить міцний горішок на цьому рівні, у них непоганого рівня Ліга плюс є хороші гравці з інших ліг (Турція, Греція, рпл). Тренує команду легенда Словенії Сречко Катанец. Але Сірію недооцінювати не можна. Якимось чином вони заманили тренувати свою збірно ще одну легенду Ектора Купера і він по своїм каналам мабуть підтягнув сірійську діаспору з Латинської Америки, 3 чоловіка з Аргентини і одного з Перу, плюс ще пару людей з Швеції де теж велика діаспора сірійська, ну і головна зірка Омар Хрібін в складі. Так що думаю тут узбеки хоч і фаворит, але може все закінчитись дуже рівним матчем. Знову ж не бачу з якого боку тут щось ставити можна.

    Японія - В'єтнам. А от цей матч мені досить цікавий. На попередньому кубку Азії випадково бачив якись матч В'єтнама і здивувся - команда досить непоганого рівня, біжать, боряться, грають в пас, ну тобто це явно не пасажири типу Індії. Вони грали з Японією в одній групі у відборі на ЧС-2022, результати - 1-1 і 0-1. Так, Японія привезла купу зірок з європейських чемпіонатів, але як писав на початку цього огляду - великого сенсу розривати суперників в групі немає. Вихід лінії -3, а зараз прогнули до -3,75 що як на мене вже трохи забагато, максимум -3,5 би дав тут. Тому моя ставка - В'єтнам +4 за 1,653

    ОАЕ - Гонг-Конг.
    Гонг-Конг це пасажири в стилі Індії. Пару місяців назад вони примудрились програти 0-2 Бутану (це команда щось в стилі як в Європі Сан-Маріно, яка виграє раз в пару років). Але і ОАЕ зараз так собі. Для ілюстрації - в тому складі що зараз там їх лідер Алі Мабхут забив раза в 3 більше голів за збірну чим всі решта його нинішніх партнерів разом. Останній товарняк залили Оману. Так що не здивуюсь тут якомусь потному 1-0, але і 4-0 не здивуюся)

    Іран - Палестина. Іран ще один з явних фаворитів турніру, що не дивно, враховуючи що у складі такі гравці як Годдос, Таремі і Азмун. Палестина по складу ніби нічого особливого, але є 2 нюанса. Перший - незважаючи на склад незрозуміло з кого (на нормальному рівні грає тільки нап Даббах у Шарлеруа), Палестина досить сильно упирається навіть у матчах з фаворитами, останні цікаві результати - С.Аравія 0-0, Узбекистан 0-1, Австралія 0-1. Другий нюанс - враховуючи поді у Газі, ісламський світ посилено демонструє підтримку Палестини і можливо буде не зовсім "політкорректиним" для іранців виносити тут палестинців. Але фора -2 все ж таки не дає зачіпок, вигравати в 1 м"яч теж не солідно, а більше 2 можуть і не захотіти іранці. Так що і тут без ставок.
  • одессит
    Блог: Блог одессит. Размещено одессит в 20:38.
    Ох це майбутне...
    НБА Орландо-5 1,925 :213::123:
  • Admin Kava
    Блог: Наживаем вместе с Кавой. Размещено Admin Kava в 18:22.
    Група А:

    upload_2023-11-14_17-23-16.png

    Тут все вирішено, Іспанія і Шотландія йдуть далі, жодної турнірної мотивації в матчах що залишились. Можна подумати в сторону грузінів проти Шотландії, все таки домашній матч проти не вмотивованого суперника - Грузія +0,25 за 2,01. Кіпр фора виросла з +2,75 до +3,25, досить великі сумніви в мене що іспанці будуть сильно напружуватись, але Кіпр щось зовсім безпорадний в цьому відборі, тому ризиковано.

    Група B:

    upload_2023-11-14_17-27-28.png

    Франція вже вийшла. Візуально ще існує якась інтрига, але насправді у голландців 2 перемоги у матчах проти Греції, а це означає що їм достатньо взяти 3 очки в матчах проти Ірландії і Гібралтару щоб гарантувати собі вихід на Євро. Цікавих ставок на найближчі матчі не видно.

    Група C:

    upload_2023-11-14_17-32-54.png

    Тут все вирішиться у матчі Україна-Італія 20 листопада. Звичайно ще італійцям треба ще обіграти Македонію, але я думаю що ліміт помилок в матчах за македонцями вони вже вичерпали :) Рівень у команд надто різний, про що нам говорить і лінія - всього 1,15 на італійців. І я би тут навіть з форою +2 не ризикнув лізти у македонців. Якщо Італія перемагає, то Україні буде потрібна тільки перемога у очному матчі. Так, наші легіонери зараз в чудовій формі, але чи можуть собі італійці дозволити не вийти на крупний турнів двічі поспіль? А у наших в любому випадку майже гарантована ще участь у плей-офф Ліги націй...

    Група D:

    upload_2023-11-14_17-38-18.png

    Хорвати програвши 2 матчі прями конкурентам несподівано опинились у ситуції коли навіть 2 перемоги у матчах з вірменами і латвійцями не гарантують їм вихід з групи, якщо свої матчі виграє Уельс. У валлійців календар складніший - тих же вірменів треба обіграти в гостях, а турків вдома. На папері шанси є навіть у вірменів - треба виграти обидва матчі, але враховуючи що хорвати навряд чи не виграють у Латвії, Вірменії треба не просто виграти у хорватів, а зробити це мінімум в 2 голи. Одним словом, матч Вірменія-Уельс буде дуже гарячим, хоча якшо подивитись на склади команд, важко повірити що тут може бути боротьба - АПЛ і Чемпіоншіп проти людей з чемпіонатів Казахстану, Вірменії, рпл... Тим не менше Ранос і Зелараян в складі і майже цим же складом вірмени виграли у Уельса в гостях. Але ставити на них я не буду.

    Група E:

    upload_2023-11-16_0-53-55.png

    Поляки як би це смішно не звучало, але майже гарантовано пролітають мимо Євро-2024. Чехам достатньо обіграти дома Молдову, а Албанцям не програти Фарерам, і шансів у Польщі немає. Але щоб зберігати хоть теоретичні шанси і хоча би закінчити турнір достойно, полякам треба перемагати дома чехів. Маючи в складі гравців рівня Щесни, Зелінски і Левандовски, думаю все-таки поляки спроможуться показати результат, тому цікаво спробувати Польша (0) 1.7

    Група F:

    upload_2023-11-16_1-1-4.png

    Ніякої інтриги в цій групі, Бельгія і Австрія на Євро, а Швеція пролітає без шансів навіть на плей оф Ліги Націй. Що стосується ставок, не зовсім зрозуміло яка буде мотивація у шведів лізти з шкіри і перемагати в Азербайджані, який на свому полі дав бій навіть фаворитам групи програвши їм всього 0-1, можливо таку лінію ми бачимо через те що в себе вдома шведи розгромили суперника 5-0, але в гостях, думаю, гра буде зовсім іншою. Азербайджан (+1,25) 1,86

    Група G:

    upload_2023-11-16_1-7-2.png

    В цій групі якісь примарні шанси зберігає Чорногорія, якій треба виграти обидва матчі і сподіватися що Сербія і Угорщина програють Болгарії, яка до цього набрала аж 2 очки і не змогла жодного разу виграти навіть в Литви. Ймовірність такого сценарію можете уявити самі. В плані ставок нічого цікавого немає, в лінії вже "зашита" мотивація команд, а рівень суперників навряд чи дозволяє припустити, що вони нав"яжуть серйозну боротьбу.

    Група H:

    upload_2023-11-16_1-12-37.png

    В даній групі певну інтригу несподівано створив Казахстан, при чому що найцікавіше, майже все у них в руках - їм потрібно виграти свої 2 матчі і щоб Словенія не виграла в гостях у Данії (кф. на перемогу Словенії там в районі 7). А перший матч у Казахстана проти Сан-Маріно, тобто перемога фактично в кишені. Все виглядає так, що все вирішиться 20 листопада в матчі Словенія - Казахстан. У Данії теж можуть виникнути деякі проблеми, але їм вистачить навіть зіграти внічию 2 останніх матчі. Лінія на найближчі матчі така, що цікавих ставок не спостерігаю.

    Група I:

    upload_2023-11-16_1-19-59.png

    Ізраїль намагається скласти якусь конкуренцію Швейцарії і Румунії, і навіть має певні шанси. Для того щоб ці шанси зберегти їм потрібно перемагати румунів. Зробити це буде непросто ще й в зв"язку з тим, що домашній матч грати доведеться на нейтральному полі в Угорщині. Тим не менше з того, що я бачив від румунів, мені здається Ізраїль по грі цікавіший, тому слід подумати над Ізраїль (0) за 2,0. Швейцарія має обігрувати Косово, але і лінія відповідна. Також в Угорщині пройде ще один епічний матч з цієї групи Білорусь-Андора, і я би не був дуже впевненим, що білоруси тут легко виграють, але ставити на таке мабуть не варто :)

    Група J:

    upload_2023-11-16_1-32-24.png

    Словакам достатньо взяти 1 очко в 2 матчах щоб гарантувати собі місце на Євро, хоча зробити це може бути на так просто - в суперниках хоч і не фаворити, але міцні команди Ісландія і Боснія. Люксембургу треба перемагати Боснію і чекати помилку Словаків. Боснія зіграє без ключових гравців Шехіча, Джеко і П"яніча. Мотивація + неоптимальний склад суперника спонукає розглянути варіант ставки на Люксембург (0) за 2,0. Вони зібрали максимально бойовий склад, фактично всі лідери в строю Моріс (Уніон SG), Пінто (Вітесс), Мартінс (Аустрія), Барейро (Майнц), Жерсон (Сіваспор). Ісландці дадуть бій словаками, я впевнений, але мотивація на стороні словаків + ісландці посередньо грають в гостях, тому тут скіп. Португальці можуть набити багато Лыхтенштейну чисто щоб поправити статистику свого пенсіонера з чемпіонату Аравії, але -4 в гостях - багатенько.

    Підписуйтесь на мій телеграм канал - KAVAbets - ставки на спорт
  • Юрий
    Блог: Блог Юрий. Размещено Юрий в 11:53.
    Всім привіт. Спробуємо сьогодні заглянути в Першу лігу нашого рідного чемпіонату.

    Як на мене, забагато шуму навколо Карпат на старті сезону. Зрозуміло, що склад у львів'ян досить непоганий за мірками дивізіону, команда з історією і завжди з амбіціями. На тлі всього цього галасу любителі футболу пророкують легке та швидке повернення "левів" у еліту українського футболу. Ну а прогнозисти, складається враження, в кожному турі готові гнути лінію в сторону Карпат ледь не до 1.

    [​IMG]

    Насправді ж маємо дві натужні та мінімальні перемоги над відверто не самими сильними суперниками - і Хуст, і Буковина програли і другі свої матчі на старті чемпіонату.

    Прикарпаття я б відніс до середнячків ліги, зірок в команді особливих немає, але колектив бойовитий та тактично навчений. А також не забуваємо, що заруба з сусідом на Західній Україні - то святе діло) Так що сьогодні Карпатам точно легко не буде. Якщо виграють, то в боротьбі і, можливо. знову мінімально.

    2. 11.08.2023 16:00 Чемпіонат України. 1 ліга. Прикарпаття - Карпати Ф1(+1) 1.93 Фавбет
  • Юрий
    Блог: Блог Юрий. Размещено Юрий в 16:37.
    Всім привіт. Так не прийнято, але сьогодні пропоную поставити проти українського представника в єврокубках.

    Дивився попередній матч цих команд і скажу, що Ворскла мене не вразила. В першому таймі так взагалі на полі фаворитами виглядали точно не полтавчани. А гол українця Ковталюка, який на Батьківщині себе не проявив, зате пограв уже в багатьох зарубіжних клубах, був, на мій погляд, логічним. Лише після цього Ворскла проснулася і почала щось показувати в атаці. Десь хлопцям Скрипника повезло, десь показали вони свою індивідуальну майстерність, а десь просто грузинам не вистачило досвіду таких поєдинків. Врешті Ворскла перемогла, але не сказати, що заслужено.

    Кавказці завжди вдома грали краще, активніше, а часом і сенсації на своїх стадіонах могли створити, тому по такій лінії буду ставити на Ділу. Не в тих кондиціях зараз ворскляни, та й не настільки вони вищі класом, щоб майже по рівному котируватися з грузинами в гостях.

    1. 03.08.2023 20-00 Футбол. Ліга Конференцій. Діла (Грузія) - Ворслка (Україна) ф1(0) 1.82 Фавбет
  • Zmeey
    Блог: Блог Zmeey : только футбол спорт №1. Размещено Zmeey в 15:15.
    Чемпионат начался просто восхитительно . Уже на 3 минуте Эквадор забил гол , но судьи были неумолимы ! даже с помощью VAR они умудрились нарисовать оффсайд ... Вот это я понимаю гостепреимство - такой кальян подогнать ...

    Англия - Иран : ТМ 2.5 1.73

    В этом матче восхищает состав группы Иран как волк на псарне , в идеологическом плане. И кто хозяевам (Катару) более по душе : Иран с нехилыми религиозными разногласиями , США с радужной секс повесточкой , или Уэльс , который и на карте хрен найдешь , короче хрен поймешь . С англичанами проще - они и в футбол играют лучше и вроде как с Катаром дружат в международном плане . Чего я это все сюда приплел . Так бухать ведь нельзя , а кальяны никто не отменял . Качество кальяна , судя по матчу открытия , сомнению не подлежит. Это о положении в группе
    По матчу : даже если кто-то в Англии захочет много выиграть , Иран , а там тренер старый мудрый Карлуш Кейруш , хрен даст разогнаться и даже если англичане забьют , не думаю что Иран полезет отыгрываться , поберегут силы на матчи с более слабыми соперниками . Да и климат болеепривычен персам чем другим участникам в группе , байки про кондиционирование стадиона сильно преувеличены
  • Admin Kava
    Блог: Наживаем вместе с Кавой. Размещено Admin Kava в 23:39.
    2 новости по футбольному криптоменеджеру Sorare

    1) У них сейчас акция - с 25 мая по 25 июня первые 5000 рефералов получат ТИР2 карточку МЛС!! Так что кто не зарегался еще - регистрируемся по моей ссылке >>

    2) Нашел очень полезный файлик - календарь турниров, которые покрывает Сораре. Делюсь:

    upload_2022-5-28_23-42-10.png
  • Юрий
    Блог: Блог Юрий. Размещено Юрий в 14:09.
    Всем привет. Признаюсь сразу, что чемпионат Кении у меня идёт неважно. То ли всевозможные рейтинги неправильно оценивают силы местных команд, то ли играют "бегуны" по своему сценарию, но пока в плюс выйти в этой стране не получается. Но мы продолжим бороться, и сегодня чуть более тщательно подошёл к анализу и выбрал три матча. Посмотрим, что из этого выйдет.

    [​IMG]
  • Юрий
    Блог: Блог Юрий. Размещено Юрий в 15:41.
    Всем привет. Сегодня меня заинтересовали два матча, где коэффициенты движутся как-то непонятно. Особенно в Эфиопии заметно мутный подинок ожидается. По цифрам команды должны ближе к равной линии идти, а на деле начались большие загрузы на хозяев. Ну что, проверим, честный ли в Африке футбол? :202:

    [​IMG]
  • Юрий
    Блог: Блог Юрий. Размещено Юрий в 15:26.
    Всем привет. Давно мы что-то не бывали в окрестностях Хургады :132: Как раз в феврале хочется хотя бы немножко тепла. Так что опять сразимся с местными фараонами и заодно вспомним олл-инклюзив.
    [​IMG]
    В рамках выбора самого уверенного прогноза предложу поставить против Раджи, что-то совсем эта команда поплыла.
  • Юрий
    Блог: Блог Юрий. Размещено Юрий в 15:11.
    Всем привет. Сегодня опять полноценный тур в одной из групп второго дивизиона чемпионата Египта, который я предлагаю разобрать. Напоминаю, что мы ищем матиматический валуй, поэтому не буду рассказывать, что я разбираюсь в футболе фараонов и знаю игроков лично :mrgreen: Просто проверяем стратегию, которая пока на дистанции даёт плюс.
    [​IMG]
    Я обещал, что постараюсь по возможности выбирать самые уверенные, на мой взгляд, варианты ставок. Сегодня это будет матч "Эль Олимпи - Эль Хаммам" с плюсовой форой на гостей.
    [​IMG]
  • Юрий
    Блог: Блог Юрий. Размещено Юрий в 20:50.
    Всем привет. Сегодня матчей мало, поэтому, видно, многие пошли разбирать Бельгийскую резервную Лигу. Прогнули всех фаворитов, на мой взгляд, в большинстве случаев неоправданно. Я форы на андердогов брать не рискнул, но, учитывая высокую результативность местной молодёжи, решил набрать индивидуальных тоталов.
    [​IMG]
    Матчей получилось много. Кто решит последовать за мной - аккуратно и небольшими суммами.

    [​IMG]
    [​IMG]
  • Юрий
    Блог: Блог Юрий. Размещено Юрий в 15:24.
    Привет. Продолжаем наш эзотический эксперимент. Сегодня в основном будет чемпионат Руанды, плюс, ещё добавил один матч и Замбии. В большинстве случаев я ищу андердогов, которые, на мой взгляд, недооценены, и в этот раз сразу четыре встречи против фаворитов. Все поединки по линии Пиннакла, интересно, ошибается ли самый известный и продвинутый букмекер?

    [​IMG]
  • Юрий
    Блог: Блог Юрий. Размещено Юрий в 14:14.
    Всем привет. Сегодня на африканском континенте не так много матчей, поэтому я соорудил солянку из разных чемпионатов.

    Опять добавляю скрины с верификаторами, чтобы не переписывать все экзотические названия.

    [​IMG]
    Честно скажу, что действительно уверенных встреч, которые подходят по все мои параметры, сегодня нет, поэтому выделять отдельно что-то не буду.

    [​IMG]
    Первый матч начнётся через несколько минут, остальные чуть позже.